Kainuu Trail -osallistujaohjeet on julkaistu

5.6.2021

1. Kainuu Trail Hossa National Park (Finland) 3.7.2021 -polkujuoksutapahtuman osallistujaohjeet on nyt julkaistu verkkosivuillamme.

Lue ohjeet www.kainuutrail.fi → osallistujaohje-sivultamme.

Lue lisää

Kaikki mitä olet halunnut tietää Hossasta: Osa 5/10 Parhaita Hossan kuvauspaikkoja

4.6.2021

Hei taas,
Viime kerralla kerroin teille eri aktiviteeteista, joita pystyt tehdä Hossan kansallispuistossa. Tällä kertaa paljastan teille muutamia parhaita valokuvauspaikkoja Hossan alueelta. Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta tämä on mukava lisä Kainuu Trailin ja/tai Hossan matkaasi.

Miksi Hossa on täydellinen paikka luontoaiheiseen valokuvaukseen?

Lue lisää

Kaikki mitä olet halunnut tietää Hossasta: Osa 4/10 Hossan aktiviteetit, joita et halua missata!

14.5.2021

Hei taas!
Kainuu Trail -polkujuoksutapahtuman matkaan kannattaa yhdistää Hossan kansallispuiston alueen monista eri aktiviteettimahdollisuuksista itselle mielenkiintoisimmat. Esimerkiksi edellisessä osassa 3/10 kerroin Julma-Ölkyn kanjonijärvestä, muistatko? Tässä jutussa kerron tarkemmin Hossan alueen monipuolisista kesäaktiviteeteista.

Lue lisää

Kaikki mitä olet halunnut tietää Hossasta: Osa 3/10 Julma-Ölkyn kanjonijärvi - yksi Suomen mystisimmistä paikoista

4.5.2021

Hei taas! Palasin juuri tämän kevään ensimmäiseltä polkujuoksureissulta Hossan kansallispuistosta ja voin kertoa, että oli jälleen mahtava kokemus! Juoksin muun muassa yhden pätkän Kainuu Trail -polkujuoksutapahtuman 55 km reittiä, joka ylittää Julma-Ölkyn kanjonin riippusiltaa pitkin. Riippusilta kulkee Julma-Ölkky kanjonin yli noin kanjonin puolivälin kohdilla ja tarjoaa upeat näköalat kanjonin molempiin suuntiin. Julma-Ölkyn kanjoni on Hossan kansallispuiston yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Lue lisää

53. Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikko ja 1. Kainuu Trail -polkujuoksu pyritään järjestämään poikkeavin järjestelyin heinäkuun alussa 2021

30.4.2021

Maailman toiseksi vanhin suunnistusviikko 53. Kainuun Rastiviikko pyritään järjestämään koronavirustilanteen mukaisin poikkeusjärjestelyin heinäkuun alussa 4.-9.7.2021 Suomussalmella. Kilpailukeskuksena toimii Haverisen hiihtokeskuksen alue ja suunnistusalueena sitä ympäröivät hienot ja nopeakulkuiset mäntykangasmaastot.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kainuu Trail Hossa National Park 3.7.2021 -polkujuoksu pyritään myös järjestämään koronavirustilanteen mukaisin poikkeusjärjestelyin lauantaina 3.7.2021 Hossan kansallispuistossa. Kilpailukeskuksena toimii Hossan luontokeskus ja polkujuoksijat pääsevät näkemään yhden päivän aikana kattauksen Hossan hienoimmista polkujuoksupoluista ja nähtävyyksistä.

Lue lisää

Kainuu Trail -uutiskirje 1/2020 on nyt julkaistu

11.11.2020

Kainuu Trail -uutiskirje 1/2020 on nyt julkaistu.

Lue uutiskirje Tilaa uutiskirje

Kaikki mitä olet halunnut tietää Hossasta: Osa 2/10 Kainuu Trail - mitä voit odottaa?

20.4.2021

Heippa taas! Mukava nähdä sinut täällä. Ajattelin esitellä itseäni ja taustaani hieman lisää. Tiedät jo, että nimeni on Jesse, mutta kerroinko jo, että olen kotoisin pienestä kylästä Kainuusta. Vartuin kauniin luonnon sekä mukavien ja rentojen ihmisten ympäröimänä. Monet heistä yhtä innoissaan luonnossa liikkumisesta kuin minä. Minä en malta odottaa Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaa Heinäkuussa! Oletteko te yhtä innoissanne kuin minä? 

Lue lisää

Kaikki mitä olet halunnut tietää Hossasta: Osa 1/10
Hossan kansallispuisto - täynnä elämyksiä

7.4.2021

Heippa! Minun nimeni on Jesse. Mukava nähdä sinutkin täällä! Minä saavuin juuri Hossan kansallispuistoon valmistautumaan 3. heinäkuuta juostavaan Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan. Jos sinä olet myös kiinnostunut polkujuoksusta, niin liity seuraani tutustumaan Hossan polkuihin ja niitä ympäröiviin mahtaviin maisemiin!

Lue lisää

Hossan kansallispuisto kutsuu polkujuoksemaan!

19.11.2020

Kainuu Trail Hossa National Park (Finland) -polkujuoksutapahtuma 2021 on täysin uusi tapahtuma Suomen uusimmassa kansallispuistossa Hossassa.

Lue lisää

Positiivisesti kohti polkujuoksukesää 2021!

16.3.2021

Siitä on aika lailla noin vuosi aikaa, kun koronaviruspandemia alkoi toden teolla täällä Suomessa. Tämä kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen ja haastava meille kaikille ja edelleen näyttää vahvasti sille, että meidän täytyy jatkaa taistelua tämän koronavirustilanteen kanssa ainakin tämän vuoden ajan siihen asti kunnes rokotukset alkavat kenties helpottamaan tilannetta jonkun verran. Tästä vaikeasta tilanteesta huolimatta me Kainuu Trail -polkujuoksun ja Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikon järjestäjät toivomme, että tuleva kesä 2021 on pikkuisen parempi meille kaikille.

Lue lisää

Kainuu Trail 3.7.2021 ilmoittautuminen jatkuu tänään!

2.11.2020

Kainuu Trail 3.7.2021 ilmoittautuminen avautuu tänään klo 12.00.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kainuu Trail 3.7.2021 ilmoittautuminen

28.9.2020

Kainuu Trail 3.7.2021 ilmoittautuminen avautuu 2.11.2020. 

Verkkopalvelun alusta onstage © 2021 online.fi