Juosten kohti kesää 2024 - Riikka Tulpon polkujuoksuvalmennus suuntaa Kainuu Trailille

Julkaistu: 07.12.2023

Juosten kohti kesää 2024 - Riikka Tulpon polkujuoksuvalmennus suuntaa Kainuu Trailille


Riikka Tulppo vauhdissa Hossan poluilla Kainuu Trail 2023 -tapahtumassa (Kuva: Mikko Turunen / Kainuu Trail)

Riikka Tulpon polkujuoksuvalmennus suuntaa kohti ensi kesän Kainuu Trail -polkujuoksua Hossassa 29.6.2024. Kurssilla osallistuja voi valita minkä tahansa juoksumatkan tavoitteeksi Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan - 10, 21, 38, 55 tai 78 kilometriä. Polkujuoksuvalmennus toteutuu etävalmennuksena, joten osallistua voi lähes mistä vaan.

Kainuu Trail -polkujuoksun kilpailunjohtaja Jukka Liuha kertoo innoissaan, että tänä syksynä Riikka Tulpon kanssa pohdittiin tämmöisen polkujuoksuvalmennusryhmän toteuttamista yhteistyössä ensi kesän polkujuoksuun Hossaan. 
- Riikka otti yhteyttä tuossa syksyn aikana ja siinä aika nopeasti huomattiin, että tässä voisi olla mukava uusi palvelu ensi kesälle, jolla voitaisiin tarjota mukavaa ja positiivista yhdessä tekemistä sekä polkujuoksuun valmistautumisvinkkejä polkujuoksijoille, Liuha muistelee yhteistyön ensimetrejä.

Hyvinvointivalmentaja Riikka Tulppo tarjoaa työssään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita, kuten yksilövalmennusta, leirejä ja työhyvinvoinnin palveluita.
- Erityisen lähellä sydäntäni on luontoliikunta, polkujuoksu, juoksu, maastohiihto ja metsäjooga. Tarjoan valmennusta myös henkisellä puolella, life coachina, Tulppo kertoo.


Kainuu Trailin Finisher-tuuletus 2023 (Kuva: Mikko Turunen / Kainuu Trail)

- Tässä Kainuu Trailin polkujuoksuvalmennuksessa tarkoituksena on antaa juoksijoille konkreettinen treeniohjelma joka toteutetaan ryhmävalmennuksena sen mukaan mille juoksumatkalle aikoo osallistua Kainuu Trail -polkujuoksussa ensi kesänä, Tulppo kuvailee.

  • Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä
  • Valmennus tähtää Kainuu Trailille, valitsemallesi matkalle 10, 21, 38, 55, 78km
  • Valmennus on ryhmävalmennusta eli treeniohjelma määrittyy osallistumismatkasi mukaan
  • Valmennusryhmässä saat toisten osallistujien vertaistuen
  • Valmennus toteutuu etävalmennuksena, joten voit hypätä matkaan mistä päin Suomea vaan!
  • Valmennus sisältää osallistumismaksun Kainuu Trailille
  • Hinta valmennukselle 86€/kk, joka sisältää harjoitusohjelman (4 viikon matkakohtainen treeniohjelma kerrallaan), juoksijan lihaskunto-ohjelman, kuukausittaiset ryhmätapaamiset etänä, ryhmän oma porinakanava ajatusten vaihtoon ja kisan esittelyn kilpailunjohtajan toimesta

"Ensi kesään tuntuu vielä olevan pitkä aika, mutta usko pois, kun aloittaa treenaamisen jo nyt, niin matka taittuu huomattavasti helpommin - ainakin helpommin kuin kesäkuussa treeninsä aloittavilla", Tulppo kertoo hymyillen.


Polkujuoksun maalissa koetaan suuria tunteita (Kuva: Mikko Turunen / Kainuu Trail)

Lisäkysymyksiä valmennukseen liittyen voi esittää suoraan Riikalle sähköpostiosoitteeseen rthyvinvointipalvelut@gmail.com.

Ilmoittaudu mukaan Kainuu Trail -polkujuoksuvalmennukseen

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi