KAINUU TRAIL 2023

Saapuminen Hossaan

Hossan kansallispuisto sijaitsee Suomussalmen kunnan pohjois-koillisosassa Kuusamontien (valtatie 5, E63) ja Suomussalmi - Murtovaara -tien (nro 843) välissä. Kansallispuiston alue on osittain Kuusamon ja Taivalkosken kuntien puolella.


Kartta 1: Hossan kansallispuiston sijainti

Hossan maisemiin ja luontoon on vaivatonta tulla tutustumaan. Lähes välittömästi, kun saavut Hossan alueelle voit painua erämaan hiljaisuuteen, jos näin haluat.

Hossan alue suorastaan kutsuu retkeilemään, melomaan, kalastamaan, maastopyöräilemään, juoksemaan jne. Lisäksi alueen palveluja on parannettu viime vuosina merkittävästi ja esimerkiksi keskeisimmässä osassa retkeilyaluetta olevia kulkureittejä on tehty myös liikuntarajoitteisille (mm. Muikkupuron laavu).

Jos polkujuoksijan mieli tekevi lähteä Hossan polkuja kokeilemaan, niin Hossan ja Luontoon.fi -sivuilla on kattavasti saapumisohjeita.

Saapuminen kilpailukeskukseen

Kainuu Trail -polkujuoksun kilpailukeskus sijaitsee Hossan luontokeskuksella osoitteessa Jatkonsalmentie 6, Suomussalmi.

Tapahtumaopasteet ja Hossan kansallispuiston opasteet opastavat kilpailukeskukseen tieltä numero 5 (E63). Kainuu Trail -tapahtumaopastus alkaa tiellä numero 5 (E63) kartan 2 mukaisesti.


Kartta 2. Saapuminen Hossaan

Kainuu Trail -kilpailukeskuskartta


Kartta 3. Kainuu Trail -kilpailukeskus

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi