Positiivisesti kohti polkujuoksukesää 2021!

Julkaistu: 19.03.2021

Kainuu-Trail-Hossa-National-Park-Muikkupuro-500px.jpeg

Siitä on aika lailla noin vuosi aikaa, kun koronaviruspandemia alkoi toden teolla täällä Suomessa. Tämä kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen ja haastava meille kaikille ja edelleen näyttää vahvasti sille, että meidän täytyy jatkaa taistelua tämän koronavirustilanteen kanssa ainakin tämän vuoden ajan siihen asti kunnes rokotukset alkavat kenties helpottamaan tilannetta jonkun verran. Tästä vaikeasta tilanteesta huolimatta me Kainuu Trail -polkujuoksun ja Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikon järjestäjät toivomme, että tuleva kesä 2021 on pikkuisen parempi meille kaikille.

Olemme keskustelleet Kainuun alueen terveysviranomaisten kanssa Kainuu Trail -polkujuoksutapahtuman järjestämismahdollisuuksista tulevana kesänä. Tällä hetkellä (16.3.2021) tilanne on se, että olemme edelleen suunnittelemassa tapahtumaa normaalisti, mutta ehdottomasti tapahtumassamme tullaan ottamaan huomioon koronavirustilanteen vaatimat toimenpiteet. Voi olla, että joudumme rajoittamaan tapahtumamme kokonaisosallistujamäärän alle 500 juoksijaan, jotta pystymme järjestämään tapahtuman mahdollisimman turvallisesti kaikille tahoille. Tämä voi myös tarkoittaa sitä, että joudumme rajaamaan jokaisen sarjan (78, 55, 38, 21 ja 10 km) lähtöryhmän alle 50 henkilön ryhmiksi. Niissä sarjoissa, joissa on jo yli 50 osallistujaa, niin lähtöryhmiä tulee tällöin useampi.

Näiden toimenpiteiden lisäksi teemme myös muita eri koronavirustoimenpiteitä Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan 2021. Tiedotamme näistä tarkemmin huhtikuun aikana verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja Kainuu Trail -uutiskirjeessä ennen kuin seuraava ilmoittautumisporras sulkeutuu 30.4.2021. Joitakin toimenpiteitä pystytte jo katsomaan verkkosivuillamme muun muassa Kainuu Trail huoltopisteet -sivulla sekä Kainuu Trail varustus -sivulla.

Jokatapauksessa - tapahtumajärjestäjänä - me katsomme positiivisesti kohti tulevaa kesää. Toivomme ja uskomme, että me pääsemme järjestämään Kainuu Trail -polkujuoksutapahtuman kaikille teille, jotka ovat sitä jo pitkään odottaneet ja että pääsisitte nauttimaan Hossan kansallispuiston huikeista polkujuoksupoluista, näyttävistä maisemista ja erämaan rauhallisesta hiljaisuudesta.

Kainuu Trail team

Jukka Liuha, kilpailunjohtaja

Verkkopalvelun alusta onstage © 2021 online.fi