Kainuu Trail Hossa National Park (Finland) 3.7.2021 - Peruutus- ja muutosehdot
 
Osallistumismaksu = osallistumismaksu kilpailun juoksumatkalle siinä ilmoittautumisportaassa, jossa osallistuja on ilmoittautunut.

Lisäpalvelut (esim tapahtumatuotteet ja -ruokailut): Mahdolliset ilmoittautumisen yhteydessä ostetut lisäpalvelut eivät ole osa osallistumismaksua. Koska lisäpalvelut varataan järjestäjän toimesta etukäteen osallistujille, niin tästä johtuen ostettujen lisäpalveluiden maksuja emme valitettavasti pysty palauttamaan. Osallistumisen perumistilanteessa tilattujen tapahtumatuotteiden (esim. t-paita) osalta voimme toimittaa tilatut tuotteet tapahtuman jälkeen asiakkaalle postitse (asiakas maksaa postimaksun).

Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa 30.4.2021 mennessä palautetaan osallistumismaksu takaisin. Peruutuksesta veloitetaan käsittelymaksu à 10 €.

Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa 30.4.2021 jälkeen, osallistumismaksusta palautetaan 50 % virallista lääkärintodistusta tai muuta vastaavaa dokumenttia vastaan.

Jos osallistuja on maksanut osallistumismaksun liikuntaedulla, niin Verohallinnon ohjeiden mukaan emme voi osallistumisen peruutustilanteissa palauttaa maksua.

Osallistumisen (osallistumismaksu+lisäpalvelut) voi siirtää toiselle henkilölle. Siirtäjän vastuulla on ilmoittaa uuden osallistujan kaikki ilmoittautumisessa kysyttävät juoksijatiedot toimistoon kainuutrail@rastiviikko.fi. Siirtäjän vastuulla on myös mahdolliset osallistumismaksujen perimiset uudelta osallistujalta. Tilattuja lisäpalveluita ei voi siirtotilanteessa perua / vaihtaa. Osallistumisen siirrosta peritään 10 € käsittelymaksu, joka laskutetaan siirtäjältä sähköpostitse.

Osallistumisen (vain osallistumismaksun osuuden – ei lisäpalveluita) voi siirtää seuraavalle vuodelle. Siirtäjän vastuulla on ilmoittautua seuraavan vuoden kilpailuun lähettämällä sähköposti kainuutrail@rastiviikko.fi -osoitteeseen, kun ko. vuoden ilmoittautuminen on auennut. Kainuu Trail ei automaattisesti lisää siirrettyä ilmoittautumista seuraavan vuoden tapahtumaan. Mikäli seuraavan vuoden osallistumisen osallistumismaksu on osallistujan ilmoittautumishetkellä kalliimpi, niin tuolloin osallistumismaksujen erotus laskutetaan erikseen. Mikäli osallistumismaksu on edullisempi, niin tässä tapauksessa erotusta ei makseta takaisin osallistujalle. Siirrosta peritään 10 € käsittelymaksu, joka laskutetaan siirtäjältä sähköpostitse.

Sarjanvaihto on mahdollista 21.6.2021 asti seuraavin ehdoin:
- Mikäli osallistuja vaihtaa kalliimmasta sarjasta edullisempaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään vain käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli osallistuja vaihtaa edullisemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

21.6.2021 jälkeen sarjanvaihto ei valitettavasti ole enää mahdollista, koska olemme tuolloin tilanneet jo sarjakohtaisen osallistujamateriaalin yms. palvelut juoksijalle.

Muut muutokset:
- 21.6.2021 mennessä tehdyt muut muutokset juoksijatietoihin ovat ilmaisia, Muutokset tehdään lähettämällä muutettavasta asiasta sähköposti kainuutrail@rastiviikko.fi -osoitteeseen.
- 21.6.2021 jälkeen tehdyistä muista muutoksista perimme käsittelymaksun á 10 €, joka laskutetaan osallistujalta sähköpostitse.

- Ilmoittautumisen jälkeen toimistoon kainuutrail@rastiviikko.fi -sähköpostitse tehdyt lisäpalvelujen (esim. tapahtumatuotteet ja -ruokailut) tilaukset ovat ko. lisäpalvelujen viimeiseen tilauspäivään asti mahdollisia ennakkotilaushintaan. Lisäpalvelut laskutetaan sähköpostitse.

Tapahtuman peruuttaminen
Jos tapahtuma joudutaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Majeure) vuoksi perumaan, järjestäjä pidättää osallistumismaksusta 50 % itsellään.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2021 online.fi