Polkuelämys nuorille - 10 km vain 10 euroa - koe polkujuoksu, luonto, adrenaliini ja huippufiilis Hossan upeissa maisemissa!

Julkaistu: 01.06.2023

Polkuelämys nuorille - 10 km vain 10 euroa - koe polkujuoksu, luonto, adrenaliini ja huippufiilis Hossan upeissa maisemissa!

Ovatko kesälomasuunnitelmat vielä avoinna? Kainuu Trail lähestyy ja haluamme ilolla esitellä teille Kainuu Trailin 10 kilometrin nuorten sarjan, joka on suunnattu 12–17-vuotiaille. Tämä sarja tarjoaa nuorille mahdollisuuden kokea unohtumaton juoksukokemus Hossan kansallispuistossa. 10 kilometrin matkalle 12–17-vuotiaiden osallistuminen vain 10 € (normaali hinta 30 €) 1.- 19.6.2023!

Tule mukaan Kainuun Trailin nuorten sarjaan ja haasta myös kaverisi, vanhempasi tai tuttusi kokemaan unohtumaton polkujuoksuelämys Hossan kansallispuistossa! Nuoren mukana osallistuva aikuinen (18-v tai vanhempi) saa 10 euron alennuksen mille tahansa Kainuu Trail -matkalle! Kampanja-aika on 1.-19.6.2023. Huom! Etua ei voi hyödyntää muihin voimassa oleviin alennuksiin.

Osallistu kampanja-arvontaan jakamalla kuvamuisto tapahtumasta

Nappaa Kainuu Traililtä kuva paikan päältä mistä vaan ja miten vaan :) Tägää kuvaan @kainuutrail ja käytä aihetunnisteita: #PolkuelämysNuorille #Kainuutrail 

Kaikkien Polkuelämys nuorille -kampanjaan osallistuneiden ja tapahtumasta kuvamuiston jakaneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

Yksi (1) ilmainen osallistuminen seuraavan vuoden Kainuu Trail -tapahtumaan 29.6.2024 mille tahansa juoksumatkalle

Yksi (3) ilmaista osallistumista seuraavan vuoden Kainuu Trail -tapahtumaan 29.6.2024 10 kilometrin matkalle

Kainuu Trail -kangaskassi + putkihuivi

Kainuu Trail -kangaskassi + snapback-lippis

Ilmoittaudu mukaan Kainuu Trailille

Polkuelämys nuorille -kampanja-alennuksen saat ilmoittautumalla seuraavasti:

 1. Mene liikuntaetuilmoittautumisen lomakkeeseen

 2. 12-17-vuotiaat valitsevat matkan 10 km 12-17-vuotiaiden sarja

 3. 18 vuotta tai vanhemmat voivat valita minkä tahansa matkan

 4. Täytä muut ilmoittautumistiedot mahdollisimman huolellisesti

 5. Valitse halutessasi lisäpalvelut (esim. 10 km matkan maalin keittoruokailu, muiden matkojen osallistumismaksuun maalin keittoruokailu sisältyy)

 6. Valitse alennuskampanjat-kohdasta Polkuelämys nuorille kampanja ja rastita oikea vaihtoehto (HUOM! Muiden alennuskampanjoiden etuja ei voi yhdistää tähän kampanjaan)

 7. Hyväksy tietosuojaselosteet ja peruutus- ja muutosehdot

 8. Valitse maksutavaksi 

  1. “Lasku”, jos olet 12-17-vuotias (lähetämme laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen)

  2. Liikuntaetu tai lasku, jos olet 18 vuotta tai vanhempi (lähetämme liikuntaetujen maksuohjeet tai laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen)

 9. Lopuksi paina kuvaketta “LÄHETÄ”

OP Ylä-Kainuu on mukana tukemassa Polkuelämys nuorille -kampanjaa ja nuorten osallistumista Kainuu Trail -polkujuoksuun.

 

#PolkuelämysNuorille #Kainuutrail

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi