Kainuu Trailin juoksureitit esittelyssä

Julkaistu: 15.04.2023

Kainuu Trailin juoksureitit esittelyssä


55 km Värikallio -matkalla juoksijat pääsevät ylittämään mahtavan Julma-Ölkyn kanjonin. Kuva: Hannu Huttu

Kainuu Trailin reiteillä riittää sopivia haasteita kaikentasoisille polkujuoksijoille - 10 kilometrin Huosiuksen huikosesta 78 kilometrin Julma-Ölkyn ähkäisyyn. Tutustu tarkemmin kaikkiin Kainuu Trailin matkoihin tästä jutusta ja fiilistele samalla tulevan kesän Hossan hienoja paikkoja ja maisemia. 

78 kilometrin Julma-Ölkky -reitti on huikea ja haastava polkujuoksuelämys Hossan kansallispuiston hienoimmissa maisemissa. 78 km reitillä pääset näkemään ja kokemaan kansallispuiston kaikki täydelliset polkujuoksupolut, mahtavimmat maisemat ja nähtävyydet yhdellä kertaa. Reittiesittelyjutussa kerromme juoksureitin hienoimmat maisemat ja tärkeimmät maasto- ja reittivinkit, jotta valmistautuminen 78 kilometrin koitokseen olisi himpun verran helpompaa. 

55 km Värikallio -reitillä pääset näkemään ja kokemaan ruhtinaallisen kattauksen Hossan kansallispuiston hienoimpiä polkuja, mahtavimpia maisemia ja nähtävyyksiä - legendaarisesta Julma-Ölkyn kanjonista Värikalliolle, Muikkupurolta Kokalmukselle ja Jatkonvaaralta Huosiusjärvelle. Reittiesittelyjutussa kerromme tärkeimmät maasto- ja reittivinkit, jotta valmistautuminen 55 kilometrin koitokseen sujuisi jouhevasti.

38 km Kokalmus -reitillä pääset nauttimaan Hossan kansallispuiston hienoimmista neulaspoluista ja samoista harjumaisemista, joilla Hossan ensimmäiset asukkaat kulkivat 10 000 vuotta sitten. Reittiesittelyjutussa kerromme tärkeimmät maasto- ja reittivinkit, jotta polkujuoksuun valmistautuminen olisi sujuvampaa.

21 km Jatkonvaara -reitillä pääset nauttimaan Hossan kansallispuiston mukavimmista poluista ja klassisen hienoista harjuista sekä  Jatkonvaaran maisemista. Reittiesittelyjutussa kerromme tärkeimmät maasto- ja reittivinkit 21 kilometrin matkalle.

10 km Huosius -reitillä pääset nauttimaan Hossan kansallispuiston mukavimmista neulaspoluista, harjuista ja kristallin kirkkaista järvi- ja lampimaisemista. Reittiesittelyjutussa kerromme tärkeimmät vinkit 10 kilometrin pikapyrähdykseen.

Tervetuloa keskikesän Hossaan juoksemaan unelmamaisemissa kulkeville neulaspoluille!

Ensimmäinen ja edullisin ilmoittautumisporras Kainuu Trail 2024 -polkujuoksuun sulkeutuu 31.12.2023 klo 23.59.

Ilmoittaudu Kainuu Trailille tästä.

 

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi